PANOPTIKON, segona fase (3)

5 vots
Presa el 05/11/10
P A N O P T I K O N és una plataforma experimental concebuda de forma independent, creada per un grup de persones que procedeixen de diferents camps de la pedagogia, l’arquitectura i les arts plàstiques. El principal objectiu d’aquest projecte és contribuir en pro d’una proposta cultural renovada, basada en l’acció de proximitat a la ciutadania i que promou actuacions de diàleg multicultural i social. En aquesta ocasió, a través de la intervenció realitzada in situ (1ª fase),PANOPTIKON trasllada l’antiga planta del Museu del Vi de Vilafranca, i recupera la memòria de la vinya, és a dir, torna a l’eix central, des d’on neix la idea de construir un Museu del Vi i que actualment està en procés de consolidar-se com a “Museu de les Cultures del Vi”. Mitjançant la seva narrativa contemporània, P A N O P T I K O N emprèn una acció directa, promovent l’obertura de pensament a la nostra societat respecte als nous reptes museístics del segle XXI. Així mateix genera la pregunta de com nosaltres, com a ciutadans de carrer, podem contribuir a dissenyar El Nou Museu del Segle XXI, “Un Museu per a tots”.


Com a continuació d’aquesta temàtica, es mostrarà al 2010 la segona fase del projecte, on s’ampliarà documentació didàctica, acompanyada de xerrades, conferències, taules rodones, ... i es mostrarà el making-off de la intervenció in situ realitzada a la vinya, així com fotografies i animació 3D.

http://pan-optik-on.blogspot.com/
Continuar llegint +

Latitud: 41° 20' 48" N, Longitud: 1° 41' 48" E veure »

Lloc: Vilafranca del Penedès, Spain

Tipus: País:
Mapa Llista

Teatro Leal butacas

esfera
11 vots

Fotografía esférica del Teatro Leal. La Laguna. Tenerife España

Per Juan MaRe

Iglesia Santo Domingo

esfera
1 vots

La Iglesia consta de dos naves y su construcción data del s. XVII.

Per Juan MaRe

Faro de Punta de Rasca

esfera
1 vots

Está constituido por una torre cilíndrica en hormigón armado de 32 metros de altura. El faro fue levantado en los años setenta.

Per Juan MaRe

Hípica

esfera
1 vots

Per Juan MaRe

Puente Colgante

esfera
1 vots

Puente colgante en Jungle Park

Per Juan MaRe

Mas de la Calderera, Antoni Gaudí & Riudoms

esfera
4 vots

On el 25 de juny de 1852 va nèixer Antoni Gaudí

Per Albert Gispert Guinjoan

Malpais de Rasca

esfera
1 vots

El malpaís de la Rasca se encuentra al sur de Tenerife. Se trata de una zona de Reserva Natural Especial declarada desde el año 1987.

Per Juan MaRe

Casa de los Capitanes

esfera

Sirvió de residencia a varios capitanes generales de principios del siglo XVIII. A principios del siglo XIX se utilizó para albergar a los...

Per Juan MaRe

Puerto Las Galletas

esfera

Puerto deportivo Las Galletas. Tenerife.

Per Juan MaRe

pàgines: |< << 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 >> >|