Museu de cera de Barcelona, Spain

15 vots
Presa el 27/02/10
El museu de cera de Barcelona acull  més de 300 figures de personatges reals i de ficció: Einstein, l'Home Llop, Superman, Pinotxo, Napoleón...personatges que han destacat al llarg de la història i que queden inmortalitzats al museu amb gran realisme.  

Aquest és un museu que fascina als més petits, pel misteri i la màgia, i per les sensacions que els provoca: por, riure, emoció o tendresa. Serà una visita que els impactarà i que recordaran per sempre.

El museu es troba en un edifici  inventariat al Patrimoni Arquitectònic Nacional com a edifici d'interès històric-artístic.

L'ambientació acurada i efectista, és obra d' Enrique Alarcón, conegut per la seva direcció artística de dues-centes cinquanta pel·lícules, com "La muerte de un ciclista".

http://www.sortirambnens.com/index.php?option=com_content&;view=article&id=1316%3Amuseu-de-cera-de-barcelona&catid=54%3Amuseus&Itemid=63
Continuar llegint +

Latitud: 41° 22' 38" N, Longitud: 2° 10' 38" E veure »

Lloc: Barcelona, Spain

Comentaris sobre aquesta panoràmica:

Magnificas todas tus panorámicas. Sólo decirte que al poner en el comentario la web que quieres citar debes omitir el http:// pues el programa ya lo presupone.
Enhorabuena por todo tu buen trabajo.
Per Carlos Anillo | 07/03/10 - 00:57:11 GMT +0100
Gracias por el comentario, no me habia fijado en el detalle.
Per Carles Nicolás | 07/03/10 - 11:49:04 GMT +0100

Deixa el teu comentari:

[ * ] = camps obligatoris.
El teu nom: *
El camp de correu electrònic és obligatori, però no apareixerà publicat en la pàgina web.
El teu correu electrònic: *
La teua pàgina web:
El teu comentari: *